Grad nabavio nove kontejnere | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Grad nabavio nove kontejnere

Izvor: Radio Trebinje | Datum:28.01.2016.

Zajedničkim projektom sa Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost RS (Eko Fond ), Grad Trebinje je nabavio novih 26 kontejnera. Ukupna vrijednost projekta je 28.000 KM, od čega je polovinu obezbjedio Eko Fond, a ostatak Grad Trebinje.

a8d0dd35ac3aeaea0c447d40f598ed01_XLPosao je realizovan u okviru projekta „Nabavka kontejnera za odlaganje otpada“, koji je izradila Služba za lokalni ekonomski razvoj, investicije i energetsku efikasnost Grada Trebinja. Kako je izjavio Bojan Čvoro, šef ove službe, Grad Trebinje je već u prvoj polovini protekle godine aplicirao za projekat.
Od Eko fonda dobili smo pozitivnu ocjenu, tako da smo u avgustu prošle godine potpisali ugovor o bespovratnom grantu.“, istakao je Čvoro.

On je dodao da će kontejneri narednog mjeseca biti postavljeni na različite lokacije u gradu, a u skladu sa izvještajem nadležne komisije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: