Prikupljen novac za kupovinu kuće Teu i Matei Oliva | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Prikupljen novac za kupovinu kuće Teu i Matei Oliva

Izvor: SRNA | Datum:29.01.2016.
Omladinski pokret "Foča" prikupio je 25.000 KM za kupovinu kuće bratu i sestri Teu i Matei Oliva, koji sa djedom Slavkom Olivom žive u neuslovnom objektu na Dobrom Polju, opština Kalinovik.

Pomoć za Teu i Matea Oliva - Foto: SRNA Predsjednik Omladinskog pokreta Mladen Mandić istakao je da je prikupljeno nešto više od 26.000 KM, te da još nije uplaćen sav novac iz kutija koje su postavljene u Lukavici i Foči.

"Kuća u Trnovu spremna je za useljenje. Sutra završavamo posao sa notarom, tako da očekujemo da će Teo i Matea sa svojim đedom preći u novi dom već u subotu", rekao je Mandić.

On je napomenuo da akcija prikupljanja novca još traje u školi u Kalinoviku, vrtiću "Čika Jova Zmaj" i Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Foči, te da će višak sredstava biti upotrijebljen za pomoć đeci.

"Višak ćemo utrošiti za plaćanje računa za struju i druge potrepštine. Njihov djed ostvariće pravo na penziju tek u novembru sljedeće godine, kada puni 65 godina, tako da će im svaka pomoć dobro doći", rekao je Mandić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: