Prijatelji se prepoznaju u nevolji: Ljubinju stigla pomoć iz Bačke Palanke (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Prijatelji se prepoznaju u nevolji: Ljubinju stigla pomoć iz Bačke Palanke (FOTO)

Izvor: Slobodna Hercegovina | Foto: Slobodna Hercegovina | Datum:11.07.2020.

Delegacija opštine Bačka Palanka koju su činili Mladen Lučić i Vladimir Savčić stigla je jutros u Ljubinje i predsjedniku opštine Ljubinje Darku Kruniću uručila pomoć koja se sastoji od zaštitnih sredstava (maske, rukavice, viziri, dezinfekciona sredstva …)

– Korona virus je svuda ostavio teške posljedice. Opština Bačka Palanka je uspostavila institucionalnu saradnju sa Ljubinjem. Smatrali smo da je naša obaveza da pomognemo braći u trenutku kada je ova mala opština, po procentu zaraženog stanovništva, možda i najugroženija u regionu. Situacija nigdje nije sjajna, ali ono što smo u ovom trenutku mogli podijelili smo sa Ljubinjcima – rekao je Lučić.

Načelnik Opštine Ljubinje, Darko Krunić je izrazio izuzetnu zahvalnost za ovaj gest humanosti i solidarnosti.

– Zahvalni smo opštini Bačka Palanka i njenom predsjedniku Branislavu Šušnici na ovom humanom gestu. Prijatelji se prepoznaju u nevolji, a Bačkopalančani među kojima je i veliki broj kolonista porijeklom iz Ljubinja i cijele Hercegovine su mnogo više od toga – poručio je Krunić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: