Posjetite „ABV dekor“ u Ulici Vuka Karadžića u Trebinju i uredite svoj  dom kao profesionalac | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Posjetite „ABV dekor“ u Ulici Vuka Karadžića u Trebinju i uredite svoj  dom kao profesionalac

Izvor: ABV sistem | Datum:16.07.2020.

ABV SISTEM je savremeni poslovni sistem sa sjedištem u Trebinju, i skladištima u Trebinju i Sarajevu.


ABV SISTEM se trudi da u svakom momentu svoj rad, znanje i kreativnost usmjeri ka tržištu i odgovori prefinjenoj kreativnoj mašti arhitekata.

Osnova poslovanja ABV SISTEM-a je ponuda materijala i opremanje enterijera spuštenim plafonima i rasvjetom, pri čemu dominira kvalitet ponuđenih materijala i visokom profesionalnošću izrade. Takođe u ponudi imai veliki izbor podnih obloga ( PVC, TEXTIL ) i laminata kao i ostalih elemenata za uređenje enterijera.

ABV SISTEM je ovlašćeni distributer firme BOHOR iz Užica, jednog od vodećih proizvođača metalnih konstrukcija za spuštene plafone i pregradne zidove, metalnih plafona i rasvjetnih elemenata. Osim prodaje proizvoda iz programa BOHOR, ABV SISTEM se oslanja na njihovo bogato dugogodišnje iskustvo u procesu montaže i ugradnje.

Tu su i stalne zalihe :

AMF ( Njemačka ) – mineralni plafoni/ stropovi I plafonski/ stropni sitemi

ATENA (ITALIJA), metalni plafon/stropovi kasetirani I lamelni sistemi

KNAUF – kompletan sistem suhe gradnje ( ploče, profile, praškasti materijal, pribor, ljepila za keramiku, fasadni sistemi, hidroizolacije ….)

KNAUF INSULATION- izolacijski matrerijal- kamena I mineralna vuna

Posjetite „ABV dekor“ u Ulici Vuka Karadžića u Trebinju (stambeno-poslovni kompleks Luč) i uredite svoj  dom kao profesionalac.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: