Trebinje dobija novi hotelijersko-turistički kompleks | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje dobija novi hotelijersko-turistički kompleks

Izvor: trebinje.rs.ba | Foto: trebinje.rs.ba | Datum:01.02.2016.

Trebinje će uskoro biti bogatije za još jedan hotelijersko-turistički kompleks, rečeno je danas u kabinetu gradonačelnika Trebinja. Riječ je o ugostiteljskom kompleksu pod imenom "Trebinjski vrtovi sunca" koji će biti izgrađen na putu prema Milima, Mjesna zajednica Gorica2.

Anđelic 3Kako bi turistima, gostima i građanima ponudio potpuni ugođaj prilikom boravka, kompleks će biti smješten na vidikovcu s koga se pruža pogled na sve ljepote Trebinja

Investitor gradnje je Trebinjac na privremenom radu u Italiji Vladimir Anđelić koji se danas ovim povodom sastao sa gradonačelnikom Trebinja Salvkom Vučurevićem.

Kako je dogovoreno, prva faza građevinskih radova će obuhvatiti izgradnju restorana, okolnog uređenja i pratećih sadržaja u vrijednosti od 1 milion eura, a u drugoj fazi će biti izgrađen hotel sa smještajnim kapacetetom od 100 ležajeva, te prateći sportsko-rekreativni sadržaj.

Početak radova planiran je osmog februara, a završetak u julu mjesecu tekuće godine.

Anđelic 4Kamen temeljac će biti postavljen 8.2.2016., u 11.00 časova, na predviđenom lokalitetu u Milima.

U kompleksu "Trebinjski vrtovi sunca" će biti zaposleno oko 40 građana Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: