Ćurić i princ Filip Karađorđević o projektima u oblasti kulture | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić i princ Filip Karađorđević o projektima u oblasti kulture

Izvor: SRNA | Datum:10.08.2020.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić razgovarao je danas sa princom Filipom Karađorđevićem o potencijalnim projektima u oblasti kulture i njegovanja tradicije na kojima bi zajedno radili s ciljem jačanja zajednice i unapređenju turističkih potencijala grada Trebinja.

Ćurić se sastao sa princom Filipom i princezom Danicom u bašti hotela "Platani", gdje prinčevski par sa sinom Stefanom boravi tokom svog godišnjeg odmora.

Ćurić im je poželio dobrodošlicu i zahvalio im se što su odlučili da svoj godišnji odmor provedu u Trebinju i Republici Srpskoj, ističući poštovanje koje kraljevska porodica Karađorđević ima u ovim krajevima, objavljeno je na sajtu Gradske uprave Trebinje.

Princ Filip izrazio je zahvalnost na srdačnoj dobrodošlici i toplom prijemu, naglasivši divljenje prema ljepoti Trebinja i svim turističkim potencijalima koje ovaj grad nudi.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: