KOD MOSTA BRANILACA TREBINJA DJECA U RIJECI PRONAŠLA BOMBE | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

KOD MOSTA BRANILACA TREBINJA DJECA U RIJECI PRONAŠLA BOMBE

Datum:12.08.2020.

Kod mosta Branilaca Trebinja, nedaleko od samog centra Trebinja, nekoliko mališana je, kupajući se u rijeci Trebišnjici, pronašlo pet ručnih bombi.

O svemu su, srećom, obavijestili Policijsku stanicu Trebinje, čiji su pripadnici pozvali deminere, pa je A tim Republičke Civilne zaštite Trebinje i koordinatior za deminiranje u Javnoj ustanovi „Ekologija i bezbjednost“ Mišo Pamučina izašli na teren i uklonili bombe na bezbjedan način.

Pamučina je ovom prilikom i ozlijedio nogu, pa su mu prvu pomoć na obali rijeke pružili turisti iz Poljske.

Sreća je da su mališani koji su pronašli bombe postupili krajnje savjesno, a ovaj nemili događaj, koji je okončan samo sa posjekotinama pripadnika Civilne zaštite, mogao se završiti tragično, što služi na čast onome ko je na ovom mjestu ostavio bombe.

Pripadnici policije i Civilne zaštite apeluju na savjest naših sugrađana, koji se, kako su podsjetili, svih vrsta naoružanja mogu osloboditi bez posljedica na jednostavan način - prijavom u policiju ili u Civilnu zaštitu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: