Atletičari na prijemu kod Ćurića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Atletičari na prijemu kod Ćurića

Izvor: Grad Trebinje | Datum:13.08.2020.

Gradonačelnik Mirko Ćurić upriličio je danas prijem za članove atletskih klubova „Leotar“ i „Trebinje“ koji su ostvarili zapažene rezultate na proteklom seniorskom prvenstvu BiH.

Ćurić je istakao da je sa atletskim klubovima dogovoreno da svi rekviziti za treniranje ubuduće budu smješteni na stadionu u Policama, te da će biti kupljeno i profesionalno koplje za vlasnika državnog rekorda u bacanju koplja Vanji Spaić.

„Imali smo određenih poteškoća oko rekvizita, ali smo danas sve dogovorili i riješili sve nedoumice“, naveo je Ćurić.

On je čestitao svim učesnicima prijema na izvanrednim rezultatima koje su postigli.

Atletičarka Vanja Spaić zahvalila se Ćuriću i Gradskoj upravi na prijem, te navela da je posebno radosna što je dobila dozvolu da trenige za bacanje koplja ubuduće radi na trebinjskom stadionu.

„Kolege će dobit rekvizite za treniranje koji su ranije nabavljeni i to je najbolja stvar ovog sastanka“, rekla je Spaićeva.

Trener Atletskog kluba „Trebinje“ Dragan Tomić rekao je da je ovaj prijem još jedan dokaz da je trebinjska Gradska uprava prepoznala značaj atletike kao jednog od bazičnih sportova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: