Besplatne turističke ture 'UPOZNAJMO TREBINJE ZAJEDNO' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Besplatne turističke ture 'UPOZNAJMO TREBINJE ZAJEDNO'

Izvor: Turistička organizacija TREBINJE | Datum:14.08.2020.

U cilju unaprijeđenja turističke ponude i sadržaja u destinacijama Republike Srpske, kao i u namjeri da podržimo turističku privredu koja je najviše stradala od posljedica korona virusa, Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa Turističkom organizacijom Trebinje, pokreće projekat „Besplatnih turističkih tura u Trebinju“.

Cilj projekta je da se građani i turisti upoznaju sa turističkom ponudom i zanimljivostima grada na Trebišnjici, ali i da se na ovaj način podrži rad turističkih vodiča. Biće ovo odlična prilika za sve zainteresovane da kroz stručno vođenje saznaju više o turističkoj ponudi jedne od najatrktivnijih destinacija Srpske.

Ture će biti organizovane svaki vikend, počevši od 22. avgusta do 13. septembra. Tačni datumi i satnica ogranizovanih besplatnih turističkih tura u Trebinju su: 22.08. / 23.08./ 29.08./ 30.08. / 05.09. / 06.09. / 12.09. / 13.09. / od 10:00 časova.

Broj mjesta po turi je ograničen, a svi zainteresovani unaprijed mogu da se prijave, svakoga dana u prostorijama Turističko informativnog centra Trebinje.

Trebinje je i ovoga ljeta jedna od najposjećenijih destinacija u regiji. Atraktivni sadržaji, ponuda, mir i toplina koju ova destinacija nudi i privlači interesovanje turista iz cijele regije dovoljan su motiv da se zaputite put Hercegovine i da uživate. Pridružite nam se – UPOZNAJMO TREBINJE ZAJEDNO.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: