Trebinje: Najveća potražnja za stanovima - cijena kvadrata od 1.200 do 2.700 KM | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Najveća potražnja za stanovima - cijena kvadrata od 1.200 do 2.700 KM

Izvor: SRNA | Datum:17.08.2020.

Potražnja za nekretninama u Trebinju ista je kao prije početka epidemije virusa korona, a najveće interesovanje kupaca trenutno je za useljivim stanovima, dok je na tržištu mnogo više stanova u izgradnji.

Vlasnica "HPM" agencije za nekretnine iz Trebinja Mubina van Ven Isović rekla je Srni da su u ovom gradu cijene stanova od 1.200 KM do 2.700 KM po metru kvadratnom.

"Cijena stanova u novogradnji je 2.000 do 2.200 KM po metru kvadratnom", kaže Isovićeva.

Ona je istakla da je primjetan određeni rast potražnje za nekretninama koje su van grada i koje uz sebe imaju obradivo zemljište.

Isovićeva je navela da je period virusa korona jedino uticao na realizaciju kupovine i prodaje s obzirom na to da su vlasnici, odnosno potencijalni kupci često u inostranstvu.

Vlasnik firme koja se bavi izgradnjom i prodajom stanova "Mis invest" Miladin Stević kaže da je njegovo preduzeće imalo zastoj u prodaji u periodu samog početka epidemije virusa korona, ali da je situacija u posljednjih mjesec i po dana mnogo bolja i trenutno je veliko interesovanje za stanovima.

Stević je dodao da cijena zemljišta u Trebinju zavisi od lokacije, te da se kreće od 250 do 300 KM po metru kvadratu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: