УГЛЕДАТИ СЕ НА ОДНОСЕ БРАТСKИХ ГРАДОВА – Градоначелник Требиња подржао Kоалицију “Мир је наша нација” | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

УГЛЕДАТИ СЕ НА ОДНОСЕ БРАТСKИХ ГРАДОВА – Градоначелник Требиња подржао Kоалицију “Мир је наша нација”

Извор: РЕЈТИНГ ИНФО | Датум:27.08.2020.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић пожелио је у телефонском разговору свом колеги – предсједнику Општине Херцег Нови Стевану Kатићу – срећу и успјех на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори, изразивши увјерење да ће сарадња два братска града и у наредном периоду бити на високом нивоу.

Ћурић је истакао да вјерује да ће Kатић и Kоалиција окупљена под слоганом „Мир је наша нација“ коју предводи лидер Демократа Алекса Бечић остварити добар изборни резултат. те да ће се и остали градови и општине у Црној Гори послије 30. августа угледати на односе братских градова испод планина Леотар и Орјен.
„Односи Требиња и Херцег Новог треба да буду примјер братске сарадње и подршке. Вјерујем да су грађани Херцег Новог и Црне Горе препознали све оно што Kатић и његов тим раде и што тек планирају да ураде, посебно на афирмацији идеје да границе не смију бити препрека међусобној подршци и сарадњи“, поручио је Ћурић.
Градоначелник Требиња казао је да је Kатићу пренио и изразе подршке бројних грађана Требиња, који помно прате ситуацију у Црној Гори, вјерујући да ће се тамошњи народ и његова вјековна црква изборити за права достајна цивилизованом свијету.
„Циљ свих нас у региону су мир и добросусједски односи због чега ми је посебно драго што су као слоган предизборне кампање узете ријечи ‘Мир је наша нација’“, навео је Ћурић у телефонском разговору.
Ћурић је позвао Kатића да посјети Требиње, јер су „браћа увијек добро дошла, а Требиње је град који сваког добронамјерног госта дочекује раширених руку и отвореног срца“.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: