'Малац Генијалац' врши упис нове генерације дјеце која мијењају свијет | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

'Малац Генијалац' врши упис нове генерације дјеце која мијењају свијет

Извор: Malac Genijalac | Фото: Malac Genijalac | Датум:27.08.2020.

Школа менталне аритметике Малац Генијалац из Требиња успјешно је завршила прву годину основног нивоа менталне аритметике и са великим узбуђењем дјеца настављају са наставом напредног нивоа од септембра.


"Малац Генијалац" врши упис нове генерације дјеце која мијењају свијет. На располагању су два програма: програм НУМИКОН, намјењен дјеци узраста од 3 до 5 година и програм МЕНТАЛНЕ АРИТМЕТИКЕ, намјењен дјеци узраста од 4 до 12 година. Малац Генијалац има пажњу и концентрацију, савршен фокус, брзо памти, логички размишља и закључује, способност визуелизације и фотографског памћења, развијену машту и креативност, велико самопоуздање, спремно дочекује изазове и захтјеве у редовном школовању, спретно рјешава проблеме.


У овој школи сваки МАЛАЦ може постати ГЕНИЈАЛАЦ. Употребом СОРОБАНА и древног јапанског АБАКУСА интелектуални напредак дјеце је загарантован и практично мјерљив.


За све детаљне информације посјетите нас на адреси Републике Српске 14 (преко пута хотела Нар) или нас контактирајте путем телефона 066215966 и закажите бесплатно тестирање!!!


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: