Trebinje: Intezivne akcije čišćenja kanala za oborinske vode u naseljima (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Intezivne akcije čišćenja kanala za oborinske vode u naseljima (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Datum:09.09.2020.

Ovih dana na području grada intenzivirani su radovi na čišćenju i uređenju kanala za oborinske vode a poslove obavljaju zaposleni u Javnom preduzeću „Radnik“ Trebinje.

Prema riječima Bojana Čvora načelnika Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove riječ je o poslovima koji spadaju u redovne aktivnosti odjeljenja a sve sa ciljem da se spremno dočeka jesen i značajnije kišne padavine. Čvoro je apelovao na neodgovorne pojedince i stanovnike Mjesnih zajednica na odgovorno ponašanje te da zemlju, iskorišteni građevinski materijal i otpad odlažu na za to predviđena mjesta a ne ubacuju u kanale za oborinsku vodu.

„ Ubijeđen sam da će, po standardnoj proceduri,inspekcijski organi grada Trebinja reagovati u najskorijem periodu i sankcionisati neodgovorne pojedince“, kaže Čvoro.

Boriša Koprivica predsjednik Sektora 1 Vinogradi Mjesne zajednice Gorica izražava zadovoljstvo saradnjom sa predstavnicima odjeljenja za Stambeno komunalne poslove i Gradskom upravom. „Najvažniji infrastrukturni problemi su, na zadovoljstvo ovog dijela grada uspješno riješeni, uvijek ima sitnijih problemčića koje na vrijeme i sa uspjehom rješavamo“, ističe Koprivica.

Vrijednost radova na sanaciji i čišćenju kanala za oborinske vode na području grada Trebinja iznosi 25 hiljada konvertibilnih maraka sa uračunatim PDV-om.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: