Sa Prijevora ponovo na Maglić, u društvu 86-godišnjeg planinara (VIDEO/FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sa Prijevora ponovo na Maglić, u društvu 86-godišnjeg planinara (VIDEO/FOTO)

Datum:16.09.2020.

Samo dan nakon vrelog izdanja trke Trebinje Vertikal-Trka u kamenu 2020, skoro 20 planinara našeg društva uputilo se na najviši vrh – Maglić. Idealan način da se rashlade, posebno za raspjevanu i razigranu ekipu koja je držala moral takmičarima na Orlovim gredama odličnim odabirom muzike u „sred“ planine.

Vodič Danko Karić, ekipa spremna za najzahtjevniji smjer od Prijevora, ove godine čak treći ili četvrti put (prestali smo i da brojimo). Super spremnim planinarima sa nemalim brojem novih članova, pridružio se i trebinjac Vojin Mišeljić, koji i u svojoj 86-oj godini gazi po planinama skoro kao mladić. Danko je iskoristio priliku da snimi zanimljivu priču sa Vojinom koji proteklih nekoliko godina obilazi skoro sve planinske vrhove u blizini.

Uzme li se u obzir da je u grupi bila i dvanaestogodišnja Jovana, koja je inače prepoznatljiv član našeg društva (sa 5 godina već je bila na Jastrebici) za ovaj uspon se može reći da je bio spoj i odlično druženje starijih i mladih planinara.

Do narednog orginalnog druženja u našim prelijepim planinama, uživajte u prijatnom razgovoru Vojina i Danka, ali i u prelijepim kadrovima Maglića koji oduzimaju dah.

DA SMO ZDRAVO!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: