Trebinje: Akcijom uređenja grada obilježen Međunarodni dan čišćenja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Akcijom uređenja grada obilježen Međunarodni dan čišćenja

Izvor: Herceg tv | Datum:19.09.2020.

Tokom cijele protekle sedmice u susred Međunarodnom danu čišćenja uređen je veliki broj ulica na području grada Trebinja. Osim toga redovno se vrši mašinsko čišćenje grada, ručno čišćenje, kao i pranje gradskih ulica. Što se tiče obilježavanja ovog dana aktivnosti na uređenju su počele noćas oko 3.00 sata spiranjem saobraćajnica u užem gradskom jezgru.

Iz trebinjskog Komunalnog preduzeća su istakli da su u proteklom periodu sprovedene i mjere kako bi grad bio na zavidnom nivou što se čistoće tiče, jedna od njih je i besplatan odvoz kabastog komunalnog otpada, koji predstavlja veliki problem.

Akcija povodom obilježavanja Međunarodnog dana čišćenja je samo jedna u nizu akcija koje se organizuju u toku godine, a svakako su najveće proljećno i jesenje uređenje grada. Iz Komunalnog preduzeća su istakli da imaju odličnu saradnju sa Gradom Trebinjem, nadležnim odjeljenjem, Ekologijom i bezbjednosti, svim osnovnim i srednjim školama, područnim vatrogasnim jedinicama, kao i mnogim drugim ustanovama sa područja grada, koji su tu uvijek da podrže akcije čišćenja i doprinesu tome da grad izgleda čišto i uređeno.

Detaljnije o ovoj temi gledajte u prilogu od 16.30.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: