Demanti Dražena Dunđera na tekst 'Zašto je propala licitacija zemljišta u Bileći?! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Demanti Dražena Dunđera na tekst 'Zašto je propala licitacija zemljišta u Bileći?!

Datum:21.09.2020.

Na adresu redakcije Herceg RTV stigao je demanti Dražena Dunđera na tekst "Zašto je propala licitacija zemljišta u Bileći i koga štiti Nebojša Vukanović?!". Demanti prenosimo u cjelosti.

"Licitacija u Bileći je propala zbog malverzacije načelnika Opštine Miljana Aleksića i načelnika odjeljenja za prostorno uređenje Radenka Popare.
Zbog toga sto namještaju njihovom tajkunu Vukašinu Kuljiću vlasniku firme Vulkom doo Bileća
35000 m2 po cijeni od 42455 Km što je po metru kvadratnom 1,21 km
Kao što svi znamo izborna kampanja je u toku potrčko načelnika Opštine Radenko Popara koristeći medijski prostor protiv Dražena Dunđera jer je svjestan da u Bileći dolazi do promjene vlasti i da bi on skupijo neke poene za vladajuću partiju pokušava da iznosi neistinu na Dražena Dunđera.
Gospodin Popara je u velikom strahu zbog firme Bostef koja je nezakonito sklapala ugovore sa Opštinom Bileća i donosila njemu i njegovoj porodici ogromnu dobit kao što se to radilo i sa firmom Aleksić Komerc i mnogim drugim firmama koje ćemo uskoro objaviti.
Sa opštinom Bileća nepravi niko cirkus nego oni ljudi koji su na vlasti i svjesno pošto im se nazire kraj pokusavaju što vise da opljačkaju i ojade Opštinu Bileća.
Tačno je kada su vidjeli da nemogu svome tajkunu Vukašinu Kuljicu da prodaju zemlju po cijeni od 1,21 km tada su zloupotrijebili svoj položaj i u pola 11 otkazali licitaciju bez ikakvog osnova. Kada smo stigli na licitaciju nisu htjeli da nam objasne zbog čega je licitacija odgođena nego su pozvali policiju da bi nas zastrašili i svoje prljave poslove sakrili.
Kao što su svom tajkunu umjesto 700 do 800 kvadrata zemlje na nezakonit način iznajmili samo od 100 m2 površine bez ikakve licitacije i zakonskog uporišta.
Prijava je podnesena da Vukašin Kuljic nezakonito koristi zemljište 06.08.2020 godine a oni su sa Vukašinom sklopili lazni ugovor 27.08.2020 godine i umjeto da mu 700-800 kvadrata iznajme oni mu iznajmljuju 100m2 a ono mu dozvole da koristi besplatno.
U prilog sramni ugovor što pokazuje da tajkuni u Bileći mogu sve a gradjani moraju da trpe ovaj ugovor je dostavlje policiji u trebinju pa ce mo da vidimo dali ce ostati u ladicama i dali će se uključiti na osnovu ovoga i raskrinkati milijonsku pronevjeru u Opštini Bileća koju je napravijo nacelnik Opštine Miljan Alerksić sa svojim saradnicima."

S poštovanjem

Dunđer Dražen


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: