Najava: SAJAM DOMAĆIH I TRADICIONALNIH PROIZVODA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: SAJAM DOMAĆIH I TRADICIONALNIH PROIZVODA

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:24.09.2020.

Asocijacija za ekonomski razvoj „REDAH“ Mostar i Udruženje građana „Centar za razvoj Hercegovine, u saradnji sa Gradom Trebinje, u subotu, 26. septembra organizuju jednodnevni sajam u Trebinju, na kojem je planirano da zadruge, udruženja i firme izlažu i prodaju svoje poljoprivredne proizvode.

Cilj ovog sajma je promocija domaćih tradicionalnih proizvoda sa područja Hercegovine i podsticaj domaćim proizvođačima hrane i poljoprivredno-prehrambenom sektoru, a sajam je jedna od aktivnosti projekta kojeg finansira 'Projekat razvoja tržišne poljoprivrede' „FARMA 2“.

„FARMA 2“ je petogodišnji program podrške poljoprivredi u BiH finansiran od strane Američke agencije za međunarodni razvoj USAID i vlade Kraljevine Švedske.

Prethodni projekti sprovedeni kroz „FARMA 2“ pomogli su poljoprivrednicima u RS i BiH da povećaju prodaju i izvoz pojedinih kultura i prehrambenih proizvoda, te će i ova izložbeno-prodajna manifestacija podržati male proizvođače iz Hercegovine.

Sajam će se održati na platou pod platanima od 10 do 14 časova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: