PREDLOŽENA PRIZNANJA GRADA TREBINJA: Akademiji likovnih umjetnosti, Fakultetu za proizvodnju i menadžment i Udruženju 'Bebe' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PREDLOŽENA PRIZNANJA GRADA TREBINJA: Akademiji likovnih umjetnosti, Fakultetu za proizvodnju i menadžment i Udruženju 'Bebe'

Izvor: Radio Trebinje | Datum:24.09.2020.

Na 35. sjednici Skupštine grada Trebinja, zakazanoj za 30. septembar, odbornici će, među osam tačaka dnevnog reda, razmatrati i prijedlog odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Trebinja.

Za „Povelju grada Trebinja“ predloženi su Akademija likovnih umjetnosti Trebinje i Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje, a za „Zahvalnicu grada Trebinja“- Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe“ Trebinje, potvrđeno je za Radio Trebinje.

Sve prijedloge Komisiji za nagrade i priznanja dostavio je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Na predloženom dnevnom redu, pored ostalog, je i Prijedlog odluke o usvajanju Strategije razvoja turizma grada Trebinja 2020-2030, kao i Prijedlog odluke o izmjeni dijela Regulacionog plana „Južni gradski izlaz“.

Sjednica gradskog parlamenta u srijedu, 30. septembra, počinje u 10 časova, u pozorišnoj sali Kulturnog centra.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: