GRADSKA AGENCIJA ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA DOBILA STATUS RAZVOJNE | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

GRADSKA AGENCIJA ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA DOBILA STATUS RAZVOJNE

Izvor: SRNA | Datum:28.09.2020.

Trebinjska Agencija za mala i srednja preduzeća dobila je status razvojne agencije, što će mnogo značiti i doprinijeti još boljem razvoju ove lokalne zajednice, rekao je Srni direktor ove agencije Dražen Bošković.

Bošković kaže da je naziv Agencije prilagođen izmjenama Zakona o malim i srednjim preduzećima Republike Srpske, te da ovo predstavlja veliki korak.

"Mi ćemo u narednom periodu proširiti djelatnosti Agencije, pa ćemo imati još veći obim aktivnosti i sve će to doprinijeti boljim rezultatima Agencije i tako dati veći doprinos u razvoju lokalne zajednice", naveo je Bošković.

Osvrćući se na realizovane projekte, Bošković je rekao da je mnogo urađeno u sektoru obrazovanja.

"Radili smo projekat za izmjenu nastavnih programa, za četiri stručna zanimanja u trebinjskim srednjim školama. Druga komponenta programa jeste opremanje kabineta praktične nastave za ciljana zanimanja, što će doprinijeti da srednjoškolci u Trebinju dobiju adekvatno znanje", kaže Bošković.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: