X Express - najnovije aktuelnosti i dešavanjima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

X Express - najnovije aktuelnosti i dešavanjima

Izvor: X Express | Datum:29.09.2020.

Realizovana akcija "Vozači oprez! Sigurno do škole"

U periodu od 28.08. do 07.09. ove godine naša kompanija je realizovala akciju pod nazivom "Vozači oprez! Sigurno do škole" koja je za cilj imala povećanje svijesti kod vozača širom Bosne i Hercegovine da je počela nova školska godina, te da su djeca u većem obimu prisutna u saobraćaju nego što je to bio slučaj u prethodnim mjesecima. Tokom ove akcije vrijedni kuriri iz svih naših centara su podijelili 7.500 promotivnih letaka uz pakete koje su dostavljali. Ovi promotivni leci su specijalno dizajnirani za ovu akciju i predstavljaju svojevrsni podsjetnik za vozače sa preporukama i savjetima za opreznu vožnju, naročito u blizini škola. Podsjetili smo vozače i na najčešće saobraćajne znakove koji se vežu za učešće djece u saobraćaju. Naša akcija je naišla na pregršt pozitivnih komentara naših sugrađana i sugrađanki širom Bosne i Hercegovine. Veoma je važno da svi pružimo maksimum u obezbjeđivanju sigurnosti za naše mlade naraštaje, i to ne samo u saobraćaju. S tim u vezi, naša kompanija će i u budućnosti kreirati slične akcije kako bismo našoj djeci obezbjedili ljepšu i sigurniju budućnost u Bosni i Hercegovini. Ovom prilikom zahvaljujemo svim zaposlenima na učešću i njihovom doprinosu ovoj akciji.


X express podržava mlade nade BH sporta

Mladi Petar Spaić iz Trebinja se nalazi u samom vrhu biciklizma u Bosni i Hercegovini. Sa svojih 18 godina bilježi sjajne rezlutate, te mu trenutno nema ravnog u njegovom gradu i u Bosni i Hercegovini. Osvajač mnogih medalja naporno trenira svaki dan kako bi bio što bolji, a sedmično pređe i do 1500 kilometara na svom biciklu. Imajući u vidu da u njegovom gradu nema sportskog društva u oblasti biciklizma, Petar je član biciklističkog kluba Mostar. Ovaj mladi sportista je primjer za sve svoje vršnjake kako se napornim radom mogu postići vrhunski rezultati. U narednom periodu Petra očekuju brojna takmičenja, kako u šampionatu BiH tako i u ostalim kategorijama i zasebnim takmičenjima. Pored biciklizma, Petar se takođe bavi i brdskim trčanjem, a naša kompanija je odlučila da pruži podršku ovom sjajnom sportisti u ostvarenju njegovih profesionalnih ciljeva. Izuzetno nas raduje što ćemo u narednom periodu sponzorisati Petra Spaića i nadamo se da će i dalje nastaviti svoj sportski razvoj, te da ćemo se u budućnosti zajedno radovati svim njegovim uspjesima.


X express u brojkama

Naša kompanija je nastavila niz odličnih rezultata, tako da je kvalitet naše dostave za prethodni mjesec ponovo bio iznad 98%, a za to je najviše zaslužan naš dobro uigran tim. Jedan od mnogih naših kolega koji je svojim zalaganjem uticao na ovako visok kvalitet je i Denis Isaković iz DC Lukavac koji je u prethodnom mjesecu imao kvalitet dostave od maksimalnih 100%.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: