Obuka u oblasti pripreme i provođenja projekata u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Obuka u oblasti pripreme i provođenja projekata u Trebinju

Izvor: SRNA | Datum:29.09.2020.

Razvojna agencija Republike Srpske organizuje u Trebinju, u saradnji sa gradskom Razvojnom agencijom, obuku u oblasti pripreme i provođenja projekata za predstavnike lokalnih razvojnih agencija i lokalnih zajednica iz Trebinja i Nevesinja.

 

Obuka koja je organizovana u periodu od 28. do 30. septembra podrazumijeva rad u grupama, na konkretnim projektnim prijedlozima, prema metodologiji koja je trenutno najrasprostranjenija kod međunarodnih donatora.

Iz Razvojne agencije Republike Srpske navode da nakon obuke, institucije dobijaju osposobljen kadar koji u skladu sa potrebama može samostalno ili u projektnom timu da identifikuje i razvija projektne prijedloge prema fondovima Evropske unije i drugim donatorima u BiH.

Do kraja godine ista obuka biće organizovana i u Istočnom Sarajevu i Doboju.

Od 2015. godine do danas ovu obuku uspješno je završilo više od 300 polaznika iz 45 jedinica lokalne samouprave u Republici Srpskoj.

Iz Razvojne agencije Republike Srpske navode da su izjave za medije predviđene za sutra u 10.30 časova u velikoj Sali skupštine grada Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: