Višegrad: Akcija dobrovoljnog davanja krvi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Višegrad: Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: SRNA | Foto: RTRS | Datum:02.10.2020.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi, koju organizuju Savez društava dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske, Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi "Stara Hercegovina" i Aktiv dobrovoljnih davalaca "He na Drini", biće danas održana u Višegradu.
Predsjednik Društva "Stara Hercegovina" Pero Krstić pozvao je sve koji mogu da se uključe u akciju, kako bi pomogli sugrađanima i svima koji se liječe u nekoj od bolnica u Republici Srpskoj i Srbiji.

Krstić je u izjavi Srni istakao da je povod akcije obilježavanje 15 godina od postojanja Saveza društava dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske i Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi "Stara Hercegovina".

- Zbog epidemiološke situacije pozivamo sve zainteresovane davaoce da se unaprijed jave na broj telefona 065/721-400, kako bi omogućili nesmetano kretanje, s ciljem što manjeg rizika od širenja virusa korona - naveo je Krstić.

Akcija će biti održana u fiskulturnoj sali Osnovne škole "Vuk Karadžić" od 9.00 do 15.00 časova.

Pokrovitelj akcije dobrovoljnog davanja krvi je opština Višegrad.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: