TREBINJSKI VODOVOD NASTAVLJA SA ULAGANJIMA I DOBRIM RADOM – Nabavili nove mašine za efikasnije reagovanje na terenu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TREBINJSKI VODOVOD NASTAVLJA SA ULAGANJIMA I DOBRIM RADOM – Nabavili nove mašine za efikasnije reagovanje na terenu

Izvor: Rejting.info | Foto: Rejting.info | Datum:03.10.2020.

Preduzeće “Vodovod” Trebinje nabavilo je kamion za crpljenje septičkih jama i mini bager za rad i brže reagovanje na terenu, čime je nastavljeno ulaganje u novu opremu.

 

Direktor “Vodovoda” Spasoje Radović za Rejting.info je potvrdio da će im nabavka ovih vozila značajno olašati rad, te se brže i efikasnije otklanjati problemi.

U ovoj godini Vodovod je u opremu uložio oko 250.000 KM, a prošle godine kupljene su mašine vrijednosti od oko 150.000 KM.

Trebinjski Vodovod zahvaljujući trudu i radu iz godine u godinu postiže sve bolje poslovne rezultate.

Proglašen je među dva najuspješnija preduzeća iz ove djelatnosti u Republici Srpskoj.

Tokom proteklih nekoliko godina izgradili više od 20 kilometara novih cjevovoda u skoro svim dijelovima grada, smanjili gubitke na mreži, izgradili tri nova rezervoara, u toku je izgradnja novog objekta na izvorištu “Oko” u koji će biti ugrađena najsavremenija oprema, te radovi na drugim projektima od značaja za grad.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: