POČELA NASTAVA ZA STUDENTE PRVE GODINE | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

POČELA NASTAVA ZA STUDENTE PRVE GODINE

Izvor: SRNA | Datum:05.10.2020.

Na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju danas je počela nova školska godina i upriličen prijem studenata prve godine koji će se školovati na ovom Fakultetu, na dva smjera Industrijski menadžment i Industrijsko inženjerstvo za energetiku.

Dekan Fakulteta za proizvodnju i menadžment u Trebinju Dušan Jokanović rekao je Srni da će, po preporuci Instituta za javno zdravstvo Srpske, gostujući profesori nastavu organizovati onlajn, dok će profesori iz Republike Srpske nastavu predavati uživo, uz poštovanje epidemioloških mjera.

Jokanović je rekao da je na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju ove godine upisano 18 studenata prve godine.

Direktor Visoke škole za turizam i hotelijerstvo u Trebinju Obren Gnjato rekao je Srni da je danas i na ovoj visokoškolskoj ustanovi u Trebinju počela nastava za studente prve godine, koja će se, prema instrukciji resornog Ministarstva, odvijati uživo.

"Na prvoj godini imamo upisana 43 studenta, od 50 mjesta koliko smo imali, oko 90 odsto je popunjenost. Nastava ide redovno za sada, a ukoliko dođe do pogoršanja epidemiološke situacije dobili smo instrukcije za uspostavljanje onlajn nastave", rekao je Gnjato.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: