Ljubinje: UPIS DJECE U PROGRAM PREDŠKOLSKOG VASPITANJA I OBRAZOVANJA ZA DJECU PRED POLAZAK U ŠKOLU U 2021. GODINI | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ljubinje: UPIS DJECE U PROGRAM PREDŠKOLSKOG VASPITANJA I OBRAZOVANJA ZA DJECU PRED POLAZAK U ŠKOLU U 2021. GODINI

Izvor: Opština Ljubinje | Datum:13.10.2020.

Obavještavamo roditelje da je u toku upis djece za Program predškolskog vaspitanja i obrazovanja za djecu pred polazak u školsku 2021. godinu u organizaciji Dječijeg vrtića Ljubinje.


 
Članom 36 Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju (Sl gl RS broj 79/15 i 63/20) propisano je da se Program za djecu u godini pred polazak u školu organizuje za djecu koja nisu obuhvaćena nekim oblikom predškolskog vaspitanja i obrazovanja i koja nisu pohađala cjeloviti razvojni program, a koja po propisima kojima se uređuje oblast osnovnog obrazovanja u narednoj školskoj godini  stiču uslove za polazak u prvi razred osnovne škole.
Zbog aktuelne epidemiološke situacije i u cilju poštovanja preporuka za vrtiće izdatih od strane Zavoda za javno zdravstvo Republike Srpske, upis će se vršiti isključibvo putem telefona i mejl adrese.

Za upis djece potrebno je dostaviti:

–Ime i prezime djeteta,

-Datum rođenja,

-Matični broj

-Kontakt telefon

Prijave se vrše isključivo na broj telefona 059/621-146 ili putem mejl adrese; [email protected]
Upis ostaje otvoren do 25.10.2020.  godine, te molimo sve zainteresovane roditelje da ne vrijeme izvrše upis svoje djece.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: