Trebinje: U Mesarima oduzeto 9 910 paklica cigareta | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: U Mesarima oduzeto 9 910 paklica cigareta

Izvor: Pu Trebinje | Datum:15.10.2020.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 14. oktobra 2020. godine, oko 07,50 časova u mjestu Mesari, grad Trebinje zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „Citreon“, tip „C5“ kojim je upravljalo lice inicijala M.L. iz Trebinja, a u kome je kasnijim pretresom pronađeno i oduzeto 9 910 paklica cigareta različitih vrsta. 

Naime, u skladu sa urađenom analizom i planom o otkrivanju i dokumentovanju krivičnih djela „Neodzvoljene trgovine“ policijski službenici su postupili po prikupljenim saznanjima i zaustavili putnički automobil marke „Citreon“, tip „C5“ u kome su vizuelnim pregledom uočili veću količinu cigareta. O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se lice sasluša u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo „Nedozoljena trgovina“ i da se uradi pretres putničkog automobila kojim je oduzeto 9 910 paklica cigareta različitih vrsta. 

Policijska uprava Trebinje je za devet mjeseci 2020. godine, evidentirala devet krivičnih djela „Nedozvoljena trgovina“ u kojima je oduzeta 21 290 paklica cigareta različitih vrsta i 95 pakovanja rezanog duvana.

Izjavu za medije daće portparol PU Trebinje, Jovana Cvijetić, u 10,30 časova, ispred zgrade Policijske uprave Trebinje. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: