Danas počinje „Nedjelja solidarnosti“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Danas počinje „Nedjelja solidarnosti“

Izvor: SRNA | Datum:26.10.2020.

Iz Gradske organizacije Crvenog krsta u Trebinju saopšteno je da danas počinje tradicionalna akcija "Nedjelja solidarnosti" u kojoj se prikupljaju higijensko-prehrambene artikli za građane koji zbog lošeg životnog standarda teško izlaze na kraj sa zadovoljenjem osnovnih životnih potreba.

U ovoj organizaciji izrazili su nadu da će, iako je akcija prvenstveno usmjerena na samačka staračka domaćinstva sa minimalnim prihodima, zajedničkim donacijama uspjeti da pomognu i bar donekle ublaže borbu višečlanih porodica u sve neizvjesnijoj svakodnevnici.

"Sabirne korpe Crvenog krsta sa posterom `Nedjelje solidarnosti` biće postavljene u tržnim centrima `Tropik` i `Best`, a prilozi u hrani/higijeni mogu se ostaviti i u prostorijama Crvenog krsta svakim radnim danom od 7.00 do 13.00 časova", navodi se u saopštenju Crvenog krsta Trebinje.

Iz ove organizacije pozvali su sve građane da se uključe koliko mogu, žele i pomognu što većem broju sugrađana kojima je podrška zajednice svakim danom sve potrebnija.

Akcija se završava u nedjelju, 1. novembra. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: