Nevesinje: Vlada RS odobrila projekat energetske efikasnosti u zgradi Dnevnog centra | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Vlada RS odobrila projekat energetske efikasnosti u zgradi Dnevnog centra

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:30.10.2020.

Vlada Republike Srpske odobrila je projekat energetske efikasnosti u javnoj zgradi u kojoj su smješteni Dnevni centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama, Centar za informisanje i kulturu i Fudbalski klub «Velež». Projekat vrijedan 57.000 KM provodiće opština Nevesinje. Ovo je potvrđeno na današnjem sastanku načelnika opštine Milenka Avdalovića, narodnog poslanika Ilije Tamindžije i predstavnika subjekata smještenih u zgradi u kojoj će biti povećana energetska efikasnost.

Lokalna uprava će u narednih petnaestak dana raspisati tender i odabrati izvođača radova. Projekat je uradilo preduzeće «Hidroelektrane na Trebišnjici».

Za potrebe Udruženja «Moja nada» u kojem je registrovano 56 lica sa različitim oblicima invaliditeta nedavno je završena ugradnja lifta. Ovaj projekat vrijedan 55.000 KM finansirao je Kabinet predsjednika Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: