Na koji način Nebojša Vukanović pokušava omalovažiti penzionere!? | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na koji način Nebojša Vukanović pokušava omalovažiti penzionere!?

Izvor: Herceg TV | Foto: Face TV | Datum:07.11.2020.

Narodni poslanik u NSRS, Nebojša Vukanović, ne prestaje da omalovažava pojedine kategorije društva. Kao što su to prije nekoliko mjeseci bila djeca sa poteškoćama u razvoju, ovaj put na listi su se našli, ni manje ni više, nego penzioneri.

Naime, Vukanović je na svom sajtu ''NEBOJŠA VUKANOVIĆ'' napisao sljedeće: ''Malo luka, jedna vrsta makarona, soka i malo brašna, ulja i šećera… Već prvog mjeseca raa tzv. „Penzionerska prodavnica“ je presušila i spala na svega nekoliko artikala, i svima je postalo jasno da će brzo nakon izbora market za penzionere da se zatvori jer što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi…'' Uz citirani tekst objavljen je i video prilog u kome Vukanović u negativnom kontekstu govori o penzionerskoj prodavnici i u kome pokušava da ponizi penzionera ali sve je ostalo samo na ''pokušaju''. Gest koji je vrijedan svake pohvale, narodni poslanik je osudio, iako je svima poznato da je ovo prva prodavnica ovakvog tipa u regionu i da su penzioneri izuzetno zadovoljni i zahvalni što im se na ovaj način pomaže i što znaju da nisu zaboravljeni.

Penzioner Đorđe Paranos je rekao da je ovo trebalo davno uraditi te zahvaljuje vlasti koja se sjetila da pomogne penzionerima na ovaj način.

I drugi penzioneri dijele isto mišljenje. Momir Mrkajić je istakao da je prodavnica za penzionere dobro došla za naš grad te dodao da im popusti od 30-50% mnogo znače. 

Penzioneri su naveli da je prodavnica opremljena svim proizvodima koji su njima neophodni.

Jasno je da svi imaju riječi hvale kada su u pitanju ovakva djela poput otvaranja penzionerske prodavnice. Postavlja se pitanje zašto narodni poslanik Nebojša Vukanović konstantno  pokušava da omalovaži ovaj gest koji zaslužuje svaku pohvalu!? Da li Vukanović pokušava i na ovaj način da ''dobije'' koji politički poen, ostaje da vidimo...Jedno je sigurno, a to je da narodni poslanik Vukanović ne bira sredstva da ostvari svoje ciljeve.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: