Nevesinje: Snijeg prouzrokovao kvarove na elektro-mreži | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Snijeg prouzrokovao kvarove na elektro-mreži

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:02.03.2016.
Snijeg koji je padao prethodnog dana i noći izazvao je veliki broj kvarova na elektro mreži.  Iz "Elektro – Nevesinja" jutros je potvrđeno da su bez struje sela Biograd, Zovi Do, Drežanj i Bratač. Bez napona je i glavno pumpno postrojenje za gradski vodovod. Ekipe „Elektro – Nevesinja“ su na terenu i otklanjaju kvarove.

Mehanizacija „Nevesinje-puteva“ noćas je radila punom parom. Magistralni put Mostar – Nevesinje – Gacko je očišćen. Prohodni su i regionalni putni pravci prema Luci, Berkovićima i Zijemljima.

Još uvijek je neprohodan put Kifino selo – Ulog preko Morina, pa će  mašina „Nevesinjeputeva“ jutros čistiti ovaj putni pravac. Vozačima se na svim dionicama preporučuje oprezna vožnja. Visina snijega nije ujednačena u svim dijelovima opštine. U južnom i jugoistočnom dijelu palo je tek nekoliko centimetara snijega, dok ga u gradu ima 13 centimetara.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: