Školarci u Trebinju od ponedjeljka u školskim klupama | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Školarci u Trebinju od ponedjeljka u školskim klupama

Izvor: Herc eg tv | Datum:27.11.2020.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije na području grada učenici osnovnih i srednjih škola prethodnih dana nastavu su pratili onlajn.Rukovodioci škola  prethodno su rekli da broj učenika i nastavnika u izolaciji nije alarmantan, te da očekuju povratak u učionice.

Gradski štab za vanredne situacije razmotrio je trenutnu situaciju i na osnovu podataka kojima rasopolaže, kao i preporukama epidemiologa odlučio da se učenici trebinjskih osnovnih i srednjih škola od ponedjeljka, ipak, vrate redovnom pohađanju nastave u obrazovnim ustanovama.

U Republici Srpskoj još nije bilo riječi o skraćivanju polugodišta u školama, što je ovih dana tema u zemljama regiona, jer nastava za sada teče po planu i programu usklađenom sa epidemiološkim propisima, rekao je direktor Pedagoškog zavoda RS Predrag Damjanović i dodao da odluku o skraćivanju polugodišta u školama može da donose samo Republički štab za vanredne situacije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: