Drašković – Svislajon akcije u IAT-u poklanja radnicima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Drašković – Svislajon akcije u IAT-u poklanja radnicima

Datum:01.12.2020.

Swisslion Group d.o.o. Novi Sad saglasno volji članova društva prenosi bez naknade (besteretno) svoje akcije u procentu od 64,309529% i broju 24.541.992, koje ima u privrednom društvu Swisslion Industrija alata a.d. Trebinje svim zaslužnim zaposlenim radnicima koji su u posljednjih 10 godina doprinijeli uspješnom poslovanju preduzeća.

Navodi se to u odluci koju je potpisao predsjednik koncerna “Svislajon” Rodoljub Drašković.

“Nalaže se Upravi Industrija alata a.d. Trebinje da sa sindikatima sačini spisak poklonoprimaoca i kriterijume za raspođelu poklonjenih akcija“, navodi se u odluci.

Konačne spiskove svih zaposlenih koji su doprinijeli uspješnom poslovanju preduzeća treba dostaviti Skupštini Swisslion Group d.o.o. u roku od 30 dana od dana donošenja odluke, radi definisanja konačne liste zaslužnih primalaca akcija.:

“Smatramo da će Skupština "Swisslion "IAT, koja će imati apsolutnu većinu kapitala u preduzeću, zajedno sa upravom i rukovodstvom biti sposobni da nastave kontinuitet poslovnog uspjeha IAT”, navodi se u obrazloženju odluke.

Poslovni sistem "Swisslion "Takovo smatra da su najvećim dijelom zaposleni doprinijeli uspjehu poslovanja ovog preduzeća, uz finansijsku pomoć od strane članica poslovnog sistema "Swisslion "Takovo.

“Ovom Odlukom "Swisslion " grupacija nagrađuje zaposlene u "Swisslion" IAT ad za njihov doprinos uspješnom poslovanju”, dodaje se u obrazloženju odluke.

Na sastanku predsjednika Poslovnog sistema, sindikata IAT-a , uprave i rukovodstva, održanom 01.12.2020. godine, definisan je zaključak – Poslovni sistem "Swisslion" Takovo će uspostaviti trajnu poslovnu saradnju sa "Swisslion" IAT ad, koja će doprinijeti daljem uspješnom poslovanju ovog preduzeća.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: