NDP na samoj ivici cenzusa, ako uđu u parlament opozicija će imati jednog odbornika manje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NDP na samoj ivici cenzusa, ako uđu u parlament opozicija će imati jednog odbornika manje

Izvor: trebinjelive.info | Datum:01.12.2020.

Trebinjski NDP nalazi se na samoj ivici cenzusa od tri odsto kako bi ušao u lokalni parlament i u ovom trenutku fali mu tek dvadesetak glasova da bi postao parlamentarna partija.

Ukoliko NDP, koji sada ima 495 glasova i 2,91 odsto podrške birača, ipak dobije dovoljan broj glasova putem pošte i uđe u lokalni parlament, Lista za pravdu i red Nebojše Vukanovića više neće imati pet mandata, već četiri.

SNSD, prema danas dostupnim podacima, i dalje ima 12 sigurnih mandata, SDS i PDP-HNP po tri, socijalisti i Ujedinjena Srpske po dva, DNS jedan odbornički mandat, a u Skupštini će biti i jedan predstavnik nacionalnih manjina.

Odbornike SNSD-a predvodiće Luka Petrović, Gordan Mišeljić, Milutin Mastilović, Borislav Grubač, Srđan Simović, Dragoslav Banjak, Ljubica Miljanović, Slađana Skočajić, Miodrag Batinić, Milica Ijačić, Ranko Bošnjak i Aleksandar Bodiroga.

Odbornički klub Liste za pravdu i red predstavljaće Nebojša Vukanović, Đorđe Vučinić, Duško Ninković, Dajana Milišić i Nebojša Milišić (?).

Najviše glasova na listi SDS-a imaju Borivoje Ninković, Slobodan Prtilo i Ilija Mastilović, a na listi HNP-PDP Slavko Vučurević, Ljubiša Krunić i Saša Borjan.

Iz redova SP-a u skupštinskim klupama će sjedati Rajko Ćapin i Vladimir Čučković, a iz Ujedinjene Srpske Milan Kovač i Đorđe Miljanović.

DNS će u skupšinskim klupa predstavljati Jovica Vlatković.

Nacionalne manjine predstavljaće Momir Gvozdenović.

Ukoliko NDP pređe cenzus najviše glasova za sada ima Bojan Šapurić (?).

Do danas je obrađeno 17.863 listića.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: