Недељко Ламбета нови директор требињске Болнице | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Недељко Ламбета нови директор требињске Болнице

Датум:09.12.2020.

Влада Републике Српске на данашњој сједници разријешила је дужности в.д. директора опште болнице Требиње Љубицу Миљановић на њен лични захтјев, а за в.д. директора на период од 60 дана именован је Недељко Ламбета.

Ламбета је био директор”Комуналног” Требиње.

Поред тога, умјесто Драгутина Шкребића који је недавно поднио оставку на мјесто в.д. директора Инспектората Републике Српске на ту функцију на период од 90 дана именован је Милован Крчо.

Дужности су разријешени и чланови привременог Наџорног одбора Електропривреде Републике Српске Синиша Мандић и Зоран Обреновић, а умјесто њих на период од два мјесеца именовани су Милимир Гузина и Бранислав Новаковић.

– Оливера Брдар Мирковић разријешена је дужности в.д. директора Основне школе “Јован Цвијић” у Брезичанима, а на њено мјесто на период од 90 дана именована је Бранка Шалабалија. Оливера Брдар Марковић именована је за в.д. директора Угоститељско-туристичке школе у Приједору, умјесто Валетине Совиљ која је такође разријешена са те дужности на данашњој сједници – потврђено је Гласу.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: