Ćurić: Određena odjeljenja ili ukinuti ili reorganizovati | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: Određena odjeljenja ili ukinuti ili reorganizovati

Izvor: Herceg tv | Datum:22.12.2020.

Najbolji pokazatelj kako se radilo u prethodnom periodu predstavljaju i izbori koji su održani prije nešto više od mjesec i po dana. „Narod je taj koji ocjenjuje i koji je tu da zapazi šta u društvu funkcioniše, a šta ne“, rekao je Mirko Ćurić, komentarišući najavljene smjene kadrova.

„Mi smo dobili i novi skupštinski saziv, dobili smo nove odbornike, nove koalicione partnere, prema tome, sve će to da utiče na budući saziv i načelnika odjeljenja i direktora ustanova“, ističe Ćurić.

On je naglasio da će određeni ljudi da napreduju i za sve one koji žele da rade prostor još uvijek postoji, jer svi traže vrijedne ljude željne truda i rada. „Mi ćemo u narednom periodu da okupimo jedan kvalitetan tim, jer sve ovo što se uradilo u prethodnom periodu nije uradio jedan čovjek, nije uradio ni prethodni gradonačenik, ni ja sami, nego  smo uradili sa timovima ljudi.“

Ćurić je za Herceg RTV rekao da u periodu koji dolazi treba nešto i promijeniti. „Mi trenutno analiziramo sve što je aktuelno i po našoj procjeni određena odjeljenja ne bi trebalo ni da postoje, ili ih treba reorganizovati i stvoriti nova, funkcionalnija odjeljenja“, istakao je on.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: