Odbori sindikata ERS-a i HET-a obradovali mališane iz Udruženja 'Vedar osmijeh' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Odbori sindikata ERS-a i HET-a obradovali mališane iz Udruženja 'Vedar osmijeh'

Izvor: Radio Bileća | Datum:23.12.2020.

Zahvaljujući Aktivu žena Odbora sindikata Elektroprivrede RS i Odbora sindikata HET- a, 50 štićenika Udruženja djece i omladine sa poteškoćama u razvoju „Vedar osmijeh“ danas je osjetilo radost novogodišnjih praznika.

U duhu darivanja i razmjene najvrijednijih, prijateljskih želja za Novu godinu proteklo je druženje predstavnika Aktiva žena ERS-a i korisnika Udruženja „Vedar osmijeh“.

„Ovi paketići možda ne znače mnogo u materijalnom smislu, ali je ovaj poklon mnogo vrjedniji jer pokazuje da neko ipak vodi računa o ovoj djeci i na tome smo vam neizmjerno zahvalni“, rekao je predsjednik Udruženja „Vedar osmijeh“ Milenko Bato Radmilović.

Predsjednica Aktiva žena Odbora sindikata Elektroprivrede RS i Odbora sindikata HET- a Vesna Zurovac poručila je da su ovim malim znakom pažnje željeli da pokažu da misle na ove kategorije društva, te da im se dive na više načina.

„Mi svi jesmo različiti, ali ne treba nikada zaboraviti da smo svi jednako vrijedni. Djeca sa posebnim potrebama su naša djeca koja zaslužuju sve pohvale za njihovu hrabrost i njihov opstanak u današnjem društvu. Moramo se truditi da budemo podrška i njima i njihovim roditeljima“, rekla je Vesna Zurovac.

Zurovac je istakla da vjeruje da će ova saradnja biti nastavljena i u narednom periodu i zahvalila našim sugrađanima, članovima Odbora sindikata, Gordani Stajić i Darku Jeftoviću na čiju je inicijativu i realizovana podjela paketića.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: