Trebinjski socijalisti oštro osudili brutalan napad na Natašu Miljanović Zubac | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjski socijalisti oštro osudili brutalan napad na Natašu Miljanović Zubac

Izvor: Hercegovina press | Datum:03.02.2021.

Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje bezrezervno i najoštrije osuđuje brutalan i ničim izazvan napad prema gospođi Nataši Miljanović Zubac od strane Vojislava Šešelja na jednoj od medijskih kuća, navodi se u saopštenju ove partije.

„Ovakav način obraćanja i vokabular prema bilo kome, a pogotovo putem javnog mnjenja i u sferi insinuacija, je odvratan i apsolutno nedopustiv, te traži reakciju nadležnih institucija da djeluju u domenu svojih ingerencija i ovlaštenja“, kažu u SP-u.

Iz ove partije pozivaju na smirivanje političkih tenzija u Trebinju, šaljući pozitivnu poruku o najljepšem i najperspektivnijem gradu Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i regiona, koji pripada svakom njegovom građaninu i dobronamjerniku – bez obzira na vjeru, naciju, porijeklo ili bilo koju drugu različitost – koji se nalazi bilo gdje u svijetu, a Trebinje smatra svojim i voljenim.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: