AKCIJA U TREBINJU: Besplatno serološko testiranje na antitijela za sve medijske radnike | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

AKCIJA U TREBINJU: Besplatno serološko testiranje na antitijela za sve medijske radnike

Izvor: hercegovinapress.com | Datum:04.02.2021.

Svi medijski radnici sa područja Trebinja narednih dana imaće mogućnost da u trebinjskoj Bolnici obave besplatno serološko testiranje na antitijela na korona virus, rekao je direktor ove ustanove Nedeljko Lambeta.

Lambeta je pojasnio da su u Bolnici počeli sa testiranjem u komercijalne svrhe, te da su ih već kontaktirale firme iz grada zainteresovane za testiranje radnika.

– Odlučili smo da u narednim danima za sve trebinjske novinare organizujemo besplatno testiranje na antitijela od korona virusa, s obzirom na to da su u proteklom periodu bili izloženi virusu korona zbog prirode njihovog posla – rekao je Lambeta.

On je dodao da je testiranje na antitijela moguće uraditi svakog radnog dana od 10.00 do 12.00 časova po cijeni od 30 KM, a rezultati budu gotovi istog dana.

Svi koji žele da se testiraju na prisustvo antitijela od korona virusa potrebno je da se najave pozivom u Opštu bolnicu Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: