Otkazan ovogodišnji skup 'Teologija u javnoj sferi' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Otkazan ovogodišnji skup 'Teologija u javnoj sferi'

Izvor: RTRS | Datum:05.02.2021.

Tradicionalni godišnji teološki skup "Teologija u javnoj sferi" koji se od 2014. godine održava u organizaciji Centra za filosofiju i teologiju iz Trebinja, a pod pokroviteljstvom Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske, ove godine neće biti održan, saopšteno je iz Eparhije.
 

- Pandemija kovida 19 koja i dalje na mnogo načina ograničava život čitave planete postavila je pred organizatore skupa prepreke koje su nesavladive. Stoga je organizacioni odbor, s blagoslovom episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Dimitrija, donio odluku da skup ovog februara ne bude održan - navodi se u saopštenju.

Iz Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske su izrazili nadu i uvjerenje da će naredne godine biti u prilici da se vrate uspostavljenoj tradiciji i nastave sa daljim radom.

- Svim dosadašnjim učesnicima i posjetiocima, kao i onim budućim, želimo dobro zdravlje i Božji blagoslov do narednog susreta - navodi se u saopštenju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: