Saopštenje GO SP Trebinje povodom teksta Nebojše Vukanovića 'Mirko Ćurić ustaški emigrant' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Saopštenje GO SP Trebinje povodom teksta Nebojše Vukanovića 'Mirko Ćurić ustaški emigrant'

Izvor: GO SP Trebinje | Datum:06.02.2021.

U osvrtu na tekst Nebojše Vukanovića ,,Mirko Ćurić ustaški emigrant'' Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje najoštrije i sa indignacijom osuđuje ovakav vid javnog komuniciranja.


Svjedoci smo da se javni medijski prostor svakodnevno kontaminira i zloupotrebljava od strane pojedinaca kako bi se na naodvratniji način pokušao diskreditovati, izvrći ruglu i uvrijediti bilo ko, makar sa tim nemao nikakve veze, niti dodirnih tačaka, a iz čega proizilazi nanošenje štete u više oblika, ne samo po napadnutog, nego i njegovu porodicu, prijatelje i sve ostale građane koji ovakav vid komunikacije i javnog obraćanja sa gnušanjem i prezirom odbacuju.
Razumijevajuci potrebu političkog predstavljanja i truda da se “dopadnemo” građanima, moramo voditi računa kojim putem to radimo, vodeći računa da ne poništimo osnovne norme međusobnog uvažavanja i poštovanja, na taj način se izdižući iznad sunovrata koji prijeti da u potpunosti uništi ono što je iskonski vrijedno, makar se radilo o različitim političkim pogledima i opredjeljenjima, na koja svakako svi ponaosob imamo pravo.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: