Demanti Nebojše Vukanovića na tekstove objavljene na portalu Herceg RTV | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Demanti Nebojše Vukanovića na tekstove objavljene na portalu Herceg RTV

Datum:07.02.2021.

Na adresu Herceg RTV stigao je demanti Nebojše Vukanovića na tekstove objavljene na našem portalu, a koji su u vezi sa Vukanovićevim pisanjem o porodici Ćurić.

Na početku teksta, što nije rijedak slučaj, odmah je izvrijeđao sve svoje neistomišljenike, ali i novinare koje je nazvao "ulizice sa perom", koje tobože nešto izmišljaju, iako je sam Vukanović objavio tekst pod nazivom "Mirko Ćurić ustaški emigrant!?", koji je već po samom naslovu dvosmislen i nije nimalo naivan. Sve medije, pa tako i naš, koji su prenijeli reagovanja gradonačelnika Mirka Ćurića, GO SNSD Trebinje, Socijalističke partije i GO Narodne partije Trebinje na ovaj maliciozni tekst nazvao je režimskim.

U svom tekstu "Lobotomija razuma ostrašćenih", tvrdi da nije bilo razloga za negativne reakcije, te da su tvrdnje da je gradonačelnika Trebinja uporedio sa ustaškim ekstremistom samo manipulacija.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: