Policija pronašla dokaze- Jedan od optuženih za otmicu u Bileći u bjekstvu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Policija pronašla dokaze- Jedan od optuženih za otmicu u Bileći u bjekstvu

Izvor: Hercegovina press | Datum:11.02.2021.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 09. februara 2021. godine izvršili pretrese kuće i pomoćnih prostorija, kao i putničkih automobila koje koriste lica inicijala M.Z. i Ž.V., a za koje postoji osnov sumnje da su počinili krivično djelo „Protivpravno lišenje slobode“ koje je počinjeno 05. februara 2021. godine, oko 23,00 časa Izvršenim pretresom pronađeni su i oduzeti predmeti koji mogu da posluže kao u vođenju krivičnog postupka.


Takođe, pretresom su oduzeti putnički automobili: marke „Audi“ tip „Q7“ i tip „A8“ za koje postoji osnov sumnje da su korišteni u izvršenju krivičnog djela.Policijska uprava Trebinje je 09. februara 2021. godine Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Protivpravno lišenje slobode “ i „Tjelesna povreda“ protiv lica inicijala M.Z. i Ž.V. Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju predato je i lice inicijala M.Z. dok je lice inicijala Ž.V. trenutno nedostupno organima gonjenja, a za njim je raspisana potraga od strane Policijske uprave Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: