Dobro jutro Hercegovino (Video) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (Video)

Izvor: Herceg RTV | Datum:16.02.2021.

Odlučili ste da posvetite vrijeme sebi i svom zdravlju. Donijeli ste odluku da počnete da vježbate! To je prvi korak ka tome da budete zdraviji i da se osjećate bolje. Sledeća stvar na koju ćete pomisliti jeste, da li vam trebaju individualni treninzi sa trenerom? Nažalost, malo vježbača ima dovoljno znanja o tome kako da pravilno vježbaju i uglavnom svoje treninge svode na ponavljanje istih ili sličnih vježbi, a nedovoljno znanje u ovoj oblasti često dovodi i do povreda. Dakle, šta je to individualni trening i koje su osnovne prednosti angažovanja individualnog trenera razgovarali smo sa Nemanjom Andrićem, profesorom fizičke kulture i indvidualnim trenerom.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su: Dama Fashion Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje, Frizerski salon „Anja“.

Vaše prijedloge i sugestije možete poslati na našu mejl adresu [email protected].

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: