ČELIČNA VOLJA ZA ŽIVOTOM I STRUČNOST NAŠEG DR DRAGANA MILOŠEVIĆA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ČELIČNA VOLJA ZA ŽIVOTOM I STRUČNOST NAŠEG DR DRAGANA MILOŠEVIĆA

Datum:03.03.2021.

Stogodišnja baka Vojičić Darinka iz Nevesinja, operisana je protekle sedmice na Odjeljenju za hirurgiju sa ortopedijom. Baka je, nažalost, prilikom pada zadobila težak prelom desnog kuka, koji je uspješno operisan te je ugrađena proteza.

Sama operacija stogodišnje bake i nije toliko nevjerovatna, koliko je interesantna činjenica što je odmah nakon operacije, narednog dana, ustala i prehodala čitav hodnik.


„Ako mi Bog da još da poživim, svima ću vazda pričati o vašoj usluzi i vašoj pomoći“- kazala je baka obraćajući se našem dr Draganu Miloševiću, specijalisti ortopedu i traumatologu, a koji je ujedno i operisao baku.

Dr Milošević napominje kako je baka fizikalno rehabilitovana, uz pomoć naših vrijednih sestara i fizioterapeuta. A najneobičnije od svega je to što je klinički i fizički i organski zdrava, izuzetno vitalna i ne pije nikakve lijekove.

Na slici su, zajedno sa bakom, dr Dragan Milošević, Mila Mirković glavna sestra odjeljenja, Sanja Bašić fizioterapeut, Budinka Kovačević medicinska sestra- instrumentarka, Snežana Čolović medicinska sestra- instrumentarka i Maja Janjić medicinska sestra sa Odjeljenja za hirurgiju sa ortopedijom.

Kazavši ovoj miloj, stamenoj starici da je vrijeme za otpust sa odjeljenja i odlazak kući, ražalosti se i još jednom zahvali svima, te izrazi želju kako bi, ukoliko opet bude trebala u Bolnicu, voljela da je opet pazi i njeguje ista ekipa.

Našoj dragoj Darinki želimo brz oporavak i nadamo se da će cijela njena porodica naslijediti takve gene i dočekati 100. godina u zdravlju i veselju.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: