MINISTAR SONJA DAVIDOVIĆ URUČILA POMOĆ PORODICI VUKOSAV | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

MINISTAR SONJA DAVIDOVIĆ URUČILA POMOĆ PORODICI VUKOSAV

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:10.03.2021.

Ministar porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović boravila je danas u Nevesinju i tom prilikom posjetila sedmočlanu porodicu Vukosav kojoj je uručila pomoć u vidu bijele tehnike.

Davidović je izjavila, da je posjeta porodici Vukosav organizovana u sklopu aktivnosti koje sprovodi Vlada RS i resorno ministarstvo na pomoći porodicama kojima je to neophodno.

''Višečlana porodica Vukosav je iskazala potrebu da dođemo i pomognemo. Ovo je jedna časna porodica koja se pošteno bori kroz teške životne okolnosti“, rekla je ministar Davidivić. Ona je dodala da je planirano da u svim regijama u Republici Srpskoj obiđu porodice kojima je pomoć potrebna i pokažu da Vlada RS vodi računa o ovim kategorijama i da bez obzira na pandemiju virusa korona, koja je zadesila cijeli svijet, nisu zaboravili na ljude kojima je pomoć najpotrebnija.

Ministar Davidović je napomenula da je prošle sedmice u Palama uručila pomoć porodici Knežić kojoj je izgorjela kuća, te da će sutra posjetiti Trebinje i nastaviti sa aktivnostima.

Branka Vukosav se zahvalila na posjeti i pomoći.

''Mi smo višečlana porodica u kojoj sam samo ja u radnom odnosu, dok ostali doprinose domaćinstvu baveći se stočarstvom i poljoprivredom'', rekla je Vukosav. Ona je naglasila da živi u nadi da su ovoj državi potrebni mladi i obrazovani ljudi i da zaslužuju posao za koji su osposobljeni.

''Tada neće biti potrebe za pomoći, jer ćemo moći da svojoj porodici obezbijedimo sve što je neophodno", rekla je Vukosav.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: