Nova odluka Republičkog štaba Srpske: Dozvoljen rad prehrambenim trgovinama u tržnim centrima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nova odluka Republičkog štaba Srpske: Dozvoljen rad prehrambenim trgovinama u tržnim centrima

Izvor: Srpskainfo | Datum:24.03.2021.

Donesen je zaključak kojim se dozvoljava rad prehrambenim trgovinama koje rade u tržnim centarima, saopšteno je nakon današnje sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

Izmjenama se dozvoljava i rad svih trgovinskih radnja koje posluju u okviru tržnog centra, ali imaju svoj odvojeni ulaz, pojasnila je ministarka trgovine Suzana Gašić.

Odgovarajući na pitanje novinara o sastanku Horeke i zvaničnika i obećanoj pomoći ugostiteljima, Gašićeva je precizirala da će pomoć dobiti i fitnes centri kojima je takođe zabranjen rad.

Ministarka Suzana Gašić pojasnila je da će svim subjektima koji su zatvoreni odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije, do mjesec dana, biti izmireni porezi i doprinosi, a oni koji eventualno budu zatvoreni više od mjesec dana imaju pravo na isplatu minimalneplate i pripadajuće poreze i doprinose.

U ovu mjeru podrške uključeni su i fitnes centri kojimaje rad zabranjen od 4. marta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: