HELIKOPTERSKI SERVIS UKLJUČEN U POTRAGU ZA NESTALIM DJEČAKOM | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

HELIKOPTERSKI SERVIS UKLJUČEN U POTRAGU ZA NESTALIM DJEČAKOM

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:27.03.2021.

Helikopterski servis Republike Srpske od jutros je uključen u potragu za desetogodišnjim dječakom Vukašinom Samardžijom, koji je nestao u četvrtak na području Nevesinja, potvrdio je Srni direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić.

- Od rane zore smo uključeni u potragu i sa jednim helikopterom pretražujemo teren. Ako bude potrebe, poslaćemo još dva - rekao je Kusturić i dodao da se potraga obavlja u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srpske i Civilnom zaštitom.

Nenad Ikonić iz Republičke uprave civilne zaštite rekao je Srni da je na terenu oko 300 ljudi i oko 120 pripadnika Gorske službe spašavanja.

- Uključen je Helikopterski servis Republike Srpske, radimo potragu iz vazduha, uključili smo dronove sa termalnim kamerama, potražne pse. Uključeni su svi resursi - rekao je Ikonić, koji rukovodi akcijom.

On je naveo da je potraga rađena cijelu noć.

Iz Civilne zaštite zamolili su mještane Bojišta da pregledaju štale i pomoćne objekte posebno u blizini dječakove kuće.

Pas šarplaninac, koji je bio sa dječakom kada je posljednji put viđen, vratio se kući.

Policijska stanica Nevesinje prijavu o nestanku dječaka primila je juče ujutro.

Dječak je visok oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Posljednji put je viđen u plavoj jakni sa bijelim šarama, sivoj trenerci i braon gumenim čizmama. Smatra se da se dječak udaljio biciklom sa psom šarplanincem, koji se juče vratio kući.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: