Priča Herceg televizije o sestrama Milošević privukla nevjerovatnu pažnju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Priča Herceg televizije o sestrama Milošević privukla nevjerovatnu pažnju

Izvor: Herceg RTV | Datum:15.04.2021.

Priča koju je naša novinarka Ivana Mirdinja snimila prije nekoliko dana sa sestrama bliznakinjama Natalijom i Milicom Milošević privukla je na našem sajtu i fejsbuk stranici nevjerovatnu pažnju.Sestre Milošević trenutno sa tatom i mamom žive u Trebinju. Sama objava ima skoro 20.000 lajkova posjetilaca fejsbuk stranice Herceg televizije sa preko 700 podjela objave.

Sa radošću objavljujemo ove podatke jer je činjenica da su ove talentovane djevojčice koje sa samo 9 godina znaju da izvode razne akrobacije, koje se bave se sa četiri sporta ne zapostavljajući ni školske obaveze privukle ovako veliku pažnju. Ovo je znak da pozitivne priče zdravog i pravilnog razvoja i vaspitanja naše djece jesu top teme u medijima. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo i Zdravku Bodirogi, crkvenjaku Sabornog hrama u Trebinju koji nam je predložio da napravimo priču o sestrama Milošević. Takođe, pozivamo sve naše gledaoce posebno sa područja Hercegovine da urade isto, da nas pozovu da zabilježimo slične priče o našim ljudima, djeci i sl.

U nastavku možete pogledati video:


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: