Herceg TV među dobitnicima povelje udruženja Hercegovaca iz Vršca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Herceg TV među dobitnicima povelje udruženja Hercegovaca iz Vršca

Izvor: Herceg TV | Foto: Radio Trebinje | Datum:29.04.2016.

Udruženje Hercegovaca grada Vršca i grad Vršac u Domu mladih u Trebinju sinoć su uručili povelje za privrednu i kulturnu saradnju KUD-u Alat Svislajon Trebinje, predsjedniku koncerna Svislajon Takovo Rodoljubu Draškoviću i Herceg televiziji.

DOBITNICI POVELJE UDRUŽENJA HERCEGOVACA IZ VRŠCA

Zamjenik predsjednika udruženja Hercegovaca u Vršcu, Đuro Begenišić rekao je da Herceg TV godinama prati rad udruženja Hercegovaca u Vršcu i da je povelja plod te dugogodišnje saradnje.

„KUD Alat Svislajon Trebinje svake godine učestvuje u kulturno-umjetničkom programu na večerima Hercegovaca u Vršcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i ovo priznanje je kruna te saradnje“ rekao je predsjednik skupštine KUD „Alat Svislajon“ Trebinje Dejan Tarana.

Direktor Herceg televizije Dragutin Papović izrazio je zadovoljstvo zbog dobijenog priznanja i rekao je da mu je drago da su Hercegovci iz Vršca prepoznali namjeru Herceg televizije da poveže Hercegovce širom planete.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: