Vaskršnja čestitka Grada Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vaskršnja čestitka Grada Trebinja

Izvor: HERCEG RTV | Datum:01.05.2021.

Povodom obilježavanja Vaskrsa, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, predsjednik Skupštine grada Trebinja Dragoslav Banjak, potpredsjednik Skupštine Đorđe Miljanović i zamjenik gradonačelnika Dražen Bošković uputili su zajedničku čestitku  građanima Trebinja koji proslavljaju praznik vaskrsenja Hristovog po Julijanskom kalendaru.

U čestitki se kaže:

Svim građanima Trebinja koji proslavljaju praznik vaskrsenja Hristovog po julijanskom kalendaru upućujemo iskrene čestitke, sa željom da najveći hrišćanski praznik obilježite u miru, sa najbližima – porodicom i prijateljima.

Neka nas situacija sa pandemijom ne pokoleba u vjeri u vaskrslog Hrista, a ljubav prema pravoslavlju pozove na odgovornost da i ove godine vodimo računa i proslavljamo u skladu sa aktuelnim trenutkom, čuvajući sebe i svoje porodice, najstarije građane i najmađe članove naše zajednice.

Neka Vaskrs donese mir i blagostanje u sve domove, uz tradicionalan pozdrav:                                                          

                                                           Hristos Vaskrse!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: